Curi Curi Cinta EP26


3122 Views

  • Uploaded on 11-06-2019 by Mflix

  • Curi Curi Cinta Episod 26 [ MegaDrama ] - Kisah Intan Raihana dilahirkan dalam keluarga yang susah. Intan malu dengan keadaan keluarganya, apatah lagi ibunya seorang yang buta disebabkan kemalangan maut. Ayahnya meninggal dunia, dia pula membenci abangnya Iskandar yang didakwanya sebagai punca kemalangan tersebut.

    Terpaut dengan kekayaan Daniel Hakim, Intan merancang untuk memikat Daniel apatahlagi bila dia mengetahui Daniel adalah kekasih sepupunya Fariza. Intan sanggup melakukan pelbagai cara untuk mendapatkan Daniel Hakim. Namun, hati Daniel Hakim sudah terkunci untuk Fariza. 

    Suatu hari, Daniel diperangkap dan terpaksa disatukan dengan Intan. Daniel rasa tertipu pada perkahwinan mereka dan mahu membalas dendam. Dia mula mengatur rancangan untuk memberi pengajaran kepada Intan. Perbuatan Daniel itu telah menghancurkan impian Intan selama ini. Disitulah Intan mula sedar dan berubah setelah diuji dengan banyak dugaan.

    Apabila Intan disahkan mengandung, perasaan sayang mula berputik. Namun ego membatasi segalanya. Hati Intan telah mati untuk Daniel lalu meninggalkan Daniel. Daniel terus mencari Intan untuk memujuk Intan kembali.

Curi Curi Cinta EP26

46:21

Popular Videos

Curi Curi Cinta EP23

Curi Curi Cinta Episod 23 [ MegaDrama ] - Kisah Intan Raihana dilahirkan dalam keluarga ya...

Hey Mr Spotlight EP3

Hey Mr Spotlight Episod 3 - Kerana bimbang dengan prestasi peperiksaan kertas matematik Ra...

Sepahtu Reunion Al Raya 2019 EP1

Sepahtu Reunion Al Puasa 2019 - Sepahtu Reunion Raya untuk tahun ini membawakan sketsa ber...

Patah Sayap Bertongkat Paruh EP12

Patah Sayap Bertongkat Paruh Episod 12 - Aliah nekad pulang ke kampung bersama tiga orang ...

© 2019 Tonton.TV. All Rights Reserved